Predavanja na spletu za novopečene mamice

Verjetno se vsaka bodoča mamica spopada z ogromno vprašanji glede poroda in dojenja, ki ji povzročajo nemir in negotovost. Nosečnost je vendarle posebno življenjsko obdobje za vsako žensko. Običajno to pomeni obenem obdobje velikega veselja in mnogih pričakovanj, a za veliko nosečnic je lahko polno dvomov in strahu.

Pomembno je, da je v tem občutljivem obdobju bodoča mama pomirjena in zaupa vase ter se v miru pripravi na veliki dan. Najboljši način za odpravo dvomov in negotovosti je, da se opremi z znanjem. Tu pa vam lahko v pomoč priskoči prav posebna šola za starše, ki je dostopna na spletnih straneh Veva.

Poučne spletne priprave na porod

Na spletu so vam na voljo koristna in poučna predavanja, ki jih izvajajo izkušene babice in svetovalke za dojenje. Ko zakupite vsebine, ki se vam zdijo pomembne, imate neomejen dostop. Vendar se tu podpora ne konča, saj so vam predavateljice na voljo za kakršnakoli vprašanja, ki bi se vam lahko morda porodila tudi po ogledu vseh vsebin.

Ta edinstvena šola za starše je namenjena tako mamicam kot bodočim očkom, saj je tudi vloga moškega pri porodu izjemno pomembna. Tako kot je pomembno, da se oba dobro pripravita ne le na porod, ampak tudi na obdobje po porodu.

Za uspešno dojenje je tudi potrebno določeno znanje

Pri dojenju se vzpostavi tista prva in hkrati tudi najmočnejša vez med mamo in otrokom. Vendar se lahko zgodi, da pri tem pride do težav. Kako prebroditi te težave in kako se priučiti te veščine? Pri tem vam lahko pomaga šola za starše, ki vam bo nudila podporo in pomagala s prepotrebnimi nasveti.

Glede na to, da je za vsako učenje potreben čas, je priporočljivo, da se par začne na dojenje pripravljati že v obdobju nosečnosti. Tako bosta imela dovolj časa, da izvesta vse potrebne informacije, se pogovorita o svojih pričakovanjih, in si bosta lahko pomočjo predavanj bolje predstavljala, kaj ju čaka v prvih tednih po nosečnosti.

Šola za starše odgovori na vsa vprašanja

S pomočjo strokovno usposobljene svetovalke za dojenje boste imeli na voljo vsa potrebna predavanja, obenem pa vam bo tudi odgovorila na vsa vprašanja.

Predavanja, ki vam jih ponuja spletna šola za starše Veva, so primerna tako za ženske, ki so pred prvim porodom, kot tudi za izkušene mamice. Za tiste, ki ste prvič pred izzivom dojenja, je priporočljivo predavanje ABC dojenja. Za ostale mamice pa bo najprimernejši spletni tečaj Naj steče polno dojenje.

V tej kategoriji: