Samoplačniški ultrazvok: hitro in varno do pravilne diagnoze

Samoplačniški ultrazvok v centru Ultralab je odlična izbira za vse tiste, ki si zaradi zdravstvenih težav ne morete privoščiti večmesečnega čakanja na ultrazvočni pregled. V ambulanti ponujajo ultrazvok številnih delov telesa: ultrazvok srca, trebuha in ožilja kot tudi vratu in ščitnice ter sklepov in mišic. Ženskam nudijo ultrazvočni pregled dojk ter fetalni ultrazvok, moškim pa preiskave testisov ter druge preglede ob morebitnih težavah z erekcijo. Pregledi so zaradi ugodnih cen dostopni velikemu številu ljudi, ki bi v skrbi za svoje zdravje radi čim prej prišli do pravilne diagnoze.

Ultrazvok: varna, hitra in zanesljiva preiskava

Ultrazvočna preiskava je neinvazivna in varna medicinska tehnika, s katero zdravnik dobi vpogled v notranjost mehkih tkiv. Pred drugimi slikovnimi metodami ima pomembne prednosti: preiskava je povsem neškodljiva, hitra in ob izkušenem radiologu tudi zanesljiva. S pomočjo preiskave zlahka določimo kot tudi izključimo možnosti bolezni notranjih organov, prebavil in sečil, uporabljamo pa jo tudi za spremljanje bolezenskih stanj in med potekom zdravljenja.

Strankam so v centru poleg raznolikih pregledov s konzultacijo na voljo tudi paketi preventivnih pregledov. Srčni bolniki boste v sklopu paketa »srce in ožilje« deležni podrobnega ultrazvočnega pregleda vseh kritičnih mest na ožilju, kjer se najpogosteje pojavijo aterosklerotični plaki – arterije vratu, trebuha in stegen – kot tudi pregleda vašega srca. Poleg paketa »ožilje« pa je strankam na voljo tudi »veliki paket« – samoplačniški ultrazvok v tem primeru obsega pregled vašega srca in ožilja kot tudi trebuha, trebušnih organov, vratu in ščitnice.

Sodobna tehnologija in izkušeni zdravniki

V diagnostičnem centru zaposleni zdravniki so vsak na svojem področju vrhunski strokovnjaki, številni imajo za seboj dolgoletno in uspešno delo v slovenskih bolnišnicah. Pri svojem delu uporabljajo najsodobnejši ultrazvočni aparat, ki zavoljo inovativne tehnologije omogoča zajemanje slik izjemno visoke kvalitete, ki vpliva na učinkovitost tako rutinskih kot zahtevnejših pregledov.

Center Ultralab pred drugimi odlikuje tudi čas, ki si ga bodo tam zaposleni zdravniki za vas in vaše težave. Za ultrazvok kot tudi jasno razlago vašega izvida si zaradi manjše časovne stiske, značilne za ustanove v javnem zdravstvu, ne bodo vzeli le nekaj minut, če bo potrebno, pa se boste z njimi lahko posvetovali o potrebnih nadaljnjih preiskavah ter zdravljenju. Center ponuja enostavno naročanje preko spletnega obrazca, za kakršna koli vprašanja pa so zaposleni na voljo tudi na kontaktni telefonski številki ter elektronskemu naslovu. Center za ultrazvočno diagnostiko se nahaja na Peričevi ulici 35 v Ljubljani, poleg lahke dostopnosti z linijami javnega potniškega prometa pa strankam nudijo tudi zasebno parkirišče.

V tej kategoriji: