Od otroških hišic do toboganov: otroška igrala za vsakogar

Otroška igrala podjetja Svet igral so narejena z namenom, da bi otroci svoj čas namesto pred računalniškimi in televizijskimi zasloni preživljali kvalitetnejše – na prostem in v naravi, uporabljajoč tako svojo domišljijo kot tudi telo. Otroška igrala, izdelana iz lesa slovenskih iglavcev, so oblikovana s posluhom za varnost vašega otroka kot tudi narave: izdelana so iz trajnostnega in okolju prijaznega materiala ter prilagojena pogosto razigrani otroški igri.

Med ponudbo podjetja najdemo raznovrstna lesena igrala različnih velikosti in oblik: od otroških hišic, igralnih stolpov in gugalnic, do plezal, peskovnikov in toboganov ter igral za ravnotežja. V podjetju pa imajo v mislih tudi odrasle – ti lahko v ponudbi podjetja izbirajo med raznolikimi trim stezami in estetsko oblikovanimi klopmi.

Pošljite podjetju svoje povpraševanje, popestrite vaše dvorišče z igrali in – naj se igra začne!

Trajnostno in varno oblikovana otroška igrala

Vsa igrala podjetja Svet igral so oblikovana z mislijo na varnost otrok in prilagojena tako, da pri razigrani igri ne bo prišlo do nesreč – za to bo poskrbela tudi varna podloga za blažitev padcev, narejena iz proda ali recikliranih umetnih materialov. Vsa otroška igrala so izdelana v Sloveniji ter narejena iz kvalitetnega, globinsko impregniranega smrekovega lesa, ki ima veljaven certifikat, pridobljen na Biotehnični fakulteti v Ljubljani.

lesena otroška igrala

Zavoljo varnosti vaših najmlajših je les, uporabljen na igralih, natančno skoblan, njegovi robovi pa so obdelani. Kovinski deli igral so premazani z zdravju in okolju neškodljivimi barvami, ki ne vsebujejo težkih kovin ali drugih nevarnih snovi. V ceno posameznih izdelkov so vključeni tako izdelava igrala kot dobava in montaža izdelka, v podjetju pa proti plačilu poskrbijo tudi za redno vzdrževanje in pregled vaših igral.

Preberite si še naslednji članek: Dobrodošle igrače iz lesa

Lesene igrače ne vsebujejo nikakršnih škodljivih kemikalij. Še posebej pomembno je to za dojenčke. Vemo, da vse igrače radi nosijo k ustom.

Tobogan v vaši najljubši barvi in obliki

Na strani podjetja lahko pobrskate med bogato ponudbo igral in med raznovrstnimi hišicami, gugalnicami in plezalnimi stenami najdete zase najustreznejšega. Vsa otroška igrala iz ponudbe lahko izberete v različnih barvnih odtenkih kot tudi kombinacijah, a če vam nič od izbranega ne ustreza, v podjetju poleg osnovne ponudbe igral nudijo tudi izris idejne skice igrišča. Izdelujejo tudi povsem individualizirana in unikatna otroška igrala, narejena na osnovi vaših želja, potreb in idej ter oblikovana po meri vas in vašega otroka.

lesena otroška igrala

Otroška igrala podjetja stojijo na številnih šolskih igriščih, za njih so se odločili tudi v marsikaterem slovenskem vrtcu, krasijo javne površine več občin ter dvorišča restavracij in kavarn. A ključna referenca podjetja so na koncu dneva predvsem nasmejani obrazi veselih otrok ob spustu po lesenem toboganu ali skoku z živobarvne gugalnice.

V tej kategoriji: