Lepotni izdelki iz kolekcije kozmetike Essence

Kozmetika Essence navdušuje ženske in mlada dekleta po vsem svetu, saj ličila niso testirana na živalih, hkrati so dostopna po ugodnih cenah in pri tem ponujajo barvne odtenke, ki so hit sezone. Cenovna dostopnost lepotnih izdelkov omogoča, da ženske lahko preizkusijo več različnih ličil in jih pri tem kombinirajo z ostalimi barvnimi niansami.

Čeprav je kozmetika Essence cenovno dostopna vsem ženskam, pa pri tem ne pozablja na kakovost izdelkov, saj kozmetična hiša sledi strogim predpisom in standardom evropske kozmetične direktive. Proizvodnja njihovih ličil se večinoma odvija v Evropi, kjer so postopki izdelave podvrženi natančnim testiranjem, pri čemer noben lepotni izdelek ni testiran na živalih. Katere lepotne izdelke pa lahko najdemo v njihovi kozmetični kolekciji?

Kozmetični izdelki za oči in trepalnice

Kozmetika Essence je svojim uporabnicam znana po ličilih za oči in trepalnice. V kolekciji ličil za oči lahko tako najdemo palete senčil v različnih barvnih odtenkih, enojna senčila za oči, svinčnike in tekoče eyelinerje za oči ter svinčnike in maskare za obrvi.

Ličila za poudarjanje lepote ženskega obraza Kozmetika Essence

Kozmetika Essence navdušuje ženske po vsem svetu

V kolekciji ličil za trepalnice pa lahko ženske najdejo maskare za volumen trepalnic, maskare v gelu, maskare za učinek umetnih trepalnic ter maskare za učinek podaljšanih trepalnic. Lepotni izdelki iz kolekcije ličil za trepalnice obsegajo tudi umetne trepalnice, ki se razlikujejo glede na dolžino.

Ličila za poudarjanje lepote ženskega obraza

Kozmetični izdelki za ženski obraz so sestavljeni iz različnih kolekcij. V kozmetični kolekciji osvetljevalcev lahko najdemo tekoče, kremne in kompaktne osvetljevalce za ženski obraz. Potem je tu še linija kozmetičnih pudrov, kjer lahko izbiramo med tekočimi pudri in pudri v peni. V kozmetično linijo pudrov spadajo tudi korektorji za obraz, kjer so na voljo tekoči in kremni korektorji ter korektorji v stiku.

V kozmetični kolekciji rdečil za lica pa lahko najdemo kompaktna mat rdečila za lica, rdečila v lističih in šest različnih barvnih nians rdečil za lica, ki so del ene palete. Celotno kolekcijo kozmetike Essence si je mogoče ogledati na spletni strani www.pinkpanda.ro, kjer lahko kupimo tudi ličila za ustnice ter izdelke za nego obraza (kozmetika Makeup Revolution), telesa, nohtov in rok.

V tej kategoriji: