Revolucionarna kozmetika Makeup Revolution najvišje kakovosti

Britanska kozmetična hiša Makeup Revolution je znana po svojih kakovostnih in inovativnih izdelkih za ličenje ter izdelkih za nego las in kože. Njihovi kozmetični produkti niso testirani na živalih. Hkrati pa vsebujejo naravne sestavine, ki kože na obrazu ne dražijo. 

Različne kozmetične linije vsebujejo ličila za oči, obraz in ustnice (npr balzami za ustnice). Za lažje in bolj profesionalno nanašanje ličil pa so uporabnicam na voljo tudi čopiči in gobice. Sicer pa je kozmetika znana po svojih tekočih in kompaktnih korektorjih in pudrih v vseh tenih kože ter dolgo obstojnih mat šminkah v različnih barvnih odtenkih. V nadaljevanju pa predstavljamo dva inovativna izdelka, kot je paleta senčil za oči ter osvetljevalci v različnih teksturah.

Visoko pigmentirane senčke za oči  

Palete Makeup Revolution vsebujejo različno število enojnih senčk za oči, ki so na voljo v raznovrstnih barvnih niansah. Pri tem so nekatere senčke bolj svetlih barv in vsebujejo tople kremaste barvne tone, druge pa imajo dodane bleščice, intenzivne barve ali kompaktne mat barve, ki se odlično podajo s črtali za oči iz iste kozmetične linije.

Senčila kozmetike Makeup Revolution
Kozmetika Makeup Revolution paleta senčil – Eyeshadow Palette

Senčila so visoko pigmentirana in dolgo obstojna, poleg tega pa s svojo mehko teksturo omogočajo profesionalno zabrisovanje, nanašanje in obstojnost. Nekatere palete pa imajo tudi ogledala s povečavo, zato da je nanašanje ličil bolj natančno. Iz kozmetične linije ličil za oči pa je mogoče naročiti tudi vodoodporne maskare ter gele in svinčnike za oblikovanje obrvi. 

Osvetljevalci za ustvarjanje iluminiranega leska na obrazu  

Osvetljevalci za obraz v različnih barvnih niansah, od bronaste, zlate do srebrne, osvetljujejo obrazne poteze na licih in na predelu oči, kar daje koži naraven in iluminiran sijaj. Revolution highlighter je na voljo v različnih teksturah, kot je prah ali tekoča tekstura, ki se pri nanašanju uporablja tudi v kombinaciji s tekočim pudrom.

Osvetljevalci v tekoči obliki ustvarjajo gladko in mladostno kožo, saj vsebujejo sestavine, ki kožo na obrazu dodatno vlažijo in negujejo. V spletni trgovini, ki je specializirana za prodajo kakovostne kozmetike na strani www.pinkpanda.hu pa je mogoče naročiti tudi palete kompaktnih osvetljevalcev za poudarjanje oči. Makeup Revolution kompaktni osvetljevalci za oči so na voljo za nakup v isti kozmetični liniji kot palete senčil za oči, saj oba izdelka ustvarjata profesionalno nanešeno mat podlago in se v barvnih kombinacijah tudi dopolnjujeta.

V tej kategoriji: