Samsung Galaxy A7 beleži spomine

Spomini so pomembni za vsakega človeka, saj so eden od gradnikov osebnosti. Na spomin pa se ne gre stoodstotno zanašati. Vsakokrat ko se človek spominja kakšnega dogodka ali drage osebe, pravzaprav nekaj doda ali odvzame. Poteze postajajo vedno bolj zamegljene. Spominja se pravzaprav zadnjega spomina in ne pravega dogodka.

Pomanjkljivosti pa odpravlja odlična kamera, s katero posnamete neverjetne fotografije. Z ultra širokokotno kamero je opremljen Samsung Galaxy A7 A1 ga je vključil v svojo ponudbo prav iz tega razloga. Z njo boste lahko zajeli vse in prav noben trenutek vam ne bo več ušel. Ne le to, izdelek bo popoln.

Samsung Galaxy A7 za čudovite samoposnetke

Fotografije bodo s telefonom Samsung Galaxy A7 tako dobre, da boste videli najmanjše podrobnosti. Še najbolje je to, da vam ni treba biti izkušen fotograf. Vse bo naredil Samsung Galaxy A7, prilagodil nasičenost barv in svetlost. Načinov prilagajanja je 19, rezultat pa bodo povsem naravne slike.

Samsung Galaxy A7

Profesionalce bo Samsung Galaxy A7 razveseljeval s funkcijo Profesionalna osvetlitev. Nad njo bodo navdušeni tudi vplivneži na Instagramu, ki bodo imeli še lepše samoposnetke ali selfije. Ti bodo posledično doprinesli k večjemu številu všečkov. Z napravo Samsung Galaxy A7 A1 razveseljuje vse, ki menijo, da niso fotogenični.

Samsung Galaxy A7 poveča število sledilcev

Napredni Samsung Galaxy A7 namreč nudi še eno izjemno funkcijo: Pametna lepota. Ne obstaja namreč oseba, ki ne bi bila vsaj malo nečimrna. Z vklopom lahko s pomočjo tehnologije prepoznavanja obrazov izdelek poudari vaše najlepše obrazne poteze. Nič več se ne boste skrivali, ko bo kdo v vas usmeril aparat.

Odlična ločljivost poskrbi za učinkovito upravljanje globinske ostrine katerega koli motiva. Svojo ustvarjalnost ali svoje izdelke boste delili s strankami in prijatelji s še večjim veseljem. Ti bodo namreč videli vsako najmanjšo podrobnost. Na družbenih medijih so namreč slike tiste, ki jih kupci najprej vidijo. Te najbolj pritegnejo oko in sčasoma sledilce.

V tej kategoriji: