Kako zaščititi telefon pred padcem?

Zaščita za mobitel je nekaj, kar je najbolj pametno kupiti takoj, ko si privoščite nov pametni telefon. Vsi, ki se ukvarjajo s popravili telefonov, vam bodo znali povedati, kolikokrat se zgodi, da mobitel pade na tla praktično iz škatle. Torej takoj, ko ga prvič jemljete iz nje ali kmalu po tem. Če imamo srečo, ob tem ne utrpi nobenih poškodb. Če pa te sreče nimamo, se lahko hitro zgodi nesreča. Na srečo se torej ni pretirano pametno zanašati, zagotovo pa se lahko zanesemo na kakovosten ovitek ali etui.

Kakšna zaščita za mobitel je najboljša?

Ne glede na to, kakšen pametni telefon imate, je najbolje poskrbeti za to, da je zavarovan iz vseh strani. To pomeni, da samo zaščitno steklo, ki prekrije ekran, ni dovolj. To namreč zaščiti le ekran, ne pa tudi stranskih delov telefona, kamere na zadnji strani in podobno.

Najboljša zaščita za mobitel je torej samo tista, ki omogoči, da so prav vsi vitalni deli telefona odlično zavarovani. To pomeni, da mora zaščita za mobitel tega zaobjeti iz čisto vseh strani. Le tako mu poškodbe, padci, prah in umazanija ne bodo mogli do živega in bo deloval, kot mora, dokler se ga ne boste naveličali.

Zaščitno steklo za telefon, ovitki in vse ostalo

Če hočemo torej zavarovati naš telefon in poskrbeti za to, da nam bo čim bolje služil čim dalj časa, ga moramo preventivno zavarovati. V ta namen na srečo danes obstaja vrsta različnih pripomočkov, med katerimi lahko izbiramo.

Zaščita za mobitel

Ker niso dragi, a naš telefon res dobro zavarujejo, se njihov nakup vsekakor splača, vendar nanj nikar ne čakajte predolgo, saj nikoli ne veste, kdaj vam ob trenutku nepozornosti telefon nehote zgrmi iz rok, ko boste najmanj pričakovali. Najboljša zaščita za mobitel tako obsega:

  • zaščitno steklo za ekran, ki prepreči praske in poškodbe zaradi padcev,
  • kakovosten ovitek, ki prekrije rob telefona in njegovo zadnjo stran,
  • etui, v katerega shranimo telefon, ko ga ne uporabljamo,
  • držalo popsocket, s katerim lažje držimo telefon z eno roko, s čimer preprečimo padce,
  • različna druga zaščitna oprema glede na naše potrebe in želje.

Avtomobilska navigacija za udobno pot do cilja. Navigacija v avtomobilu je, če vozila ne uporabljamo samo na znanih relacijah, dandanes vedno pomembnejši pripomoček za vožnjo. Preberi več …

V tej kategoriji: