Avtomobilska navigacija za udobno pot do cilja

Avtomobilska navigacija s svojo napredno GPS tehnologijo omogoča varno, udobno in prijetno vožnjo do cilja. Tehnologija posodobljenih zemljevidov na dosegu roke je še posebej koristna za namestitev, če veliko potujemo in želimo do cilja priti po najkrajši in najhitrejši poti. 

Z uporabo GPS naprave postane vožnja bolj sproščena, saj nam ni potrebno ves čas razmišljati, kam moramo zaviti, po koliko kilometrih lahko pričakujemo izvoz, ki ga ne smemo zgrešiti in drugo. Prav tako se GPS tablica oziroma naprava, ki jo namestimo na vidno mesto nad armaturo v avtu, ne more primerjati z aplikacijami v pametnih telefonih, saj je veliko bolj priročna za uporabo, prav tako pa za delovanje ne potrebuje brezžične povezave.

GPS za avto in navodila za pot 

Glavni razlog za namestitev navigacijske naprave v avto je v tem, da lahko s čim manj napora pridemo iz točke A v točko B, pri čemer nam vnaprej ni potrebno poznati vseh poti. To je še posebej koristno, če se odpravimo na pot, po kateri še nikoli nismo vozili in ko je pot zelo dolga in vključuje več različnih smeri poti. 

Avtomobilska navigacija usmerja voznika skozi celo vožnjo, pri čemer vnaprej opozori na določene posebnosti, kot je menjava voznih pasov. Da bi bila vožnja čim bolj varna, pa nam ni potrebno ves čas gledati v zaslon in spremljati poti, saj GPS naprava usmerja z glasovnimi ukazi. 

GPS naprave z napredno tehnologijo 

Različni modeli GPS naprav imajo tudi različne dodatne funkcije, ki vozniku olajšajo potovanje z avtom. Avtomobilska navigacija ima lahko vgrajeno tehnologijo za: 

  • Spremljanje lokacije vozila 
  • Vgrajena kamera na napravi se uporablja kot avto kamera 
  • Bluetooth funkcija, slušalke, vgrajeni zvočnik
  • Wi-Fi sprejemnik za nameščanje aplikacij in brskanje po spletu 

Navigacijska naprava za izogibanje gostemu prometu 

GPS naprava za avto omogoča, da se izognemo gostemu prometu in zastojem na cestah. Tako tablica opozori na zastoj v pravem času in voznika usmeri po poti, kjer ni zastojev. 

V specializirani spletni trgovini na naslovu www.wayteq.si je na voljo avtomobilska navigacija, pri čemer je mogoče izbirati med različnimi modeli. Na voljo so tudi GPS naprave za motoriste ter dodatki, kot je napajalnik, nosilec za avto in okvir za vpetje naprave. 

V tej kategoriji: