Tiskanje majic v lastni režiji

Majice so pravzaprav eden od najbolj priljubljenih kosov oblačil. So praktične, udobne in primerne za vse letne čase. Poleti jih lahko nosimo kot samostojni zgornji kos, v zimskem času pa na primer pod puloverjem. Ko smo v toplem notranjem prostoru in nam postane prevroče, pulover slečemo in delo nadaljujemo v majici.

Poznamo takšne in drugačne majice. Še posebej priljubljene so s kratkimi rokavi. Nekoliko elegantneje delujejo polo majice, ki jih lahko brez pomislekov kombiniramo k formalnim hlačam ali pa h krilu. Na voljo so povsem klasične oziroma preproste, pa tudi takšne z najrazličnejšimi dodatki, na primer naborki. Še toliko bolj pa so cenjene, če jih izdelamo oziroma natisnemo sami. Tiskanje majic v lastni režiji je pravzaprav za marsikoga postalo zanimiv hobi, ki bi ga z veseljem priporočili tudi drugim.

Izdelava majice v lastni režiji

Tiskanje majice v lastni režiji je še toliko bolj dobrodošlo, če želite z nekomu podariti povsem unikaten kos oblačila. Tovrstna storitev je na voljo tudi na spletu, kar pomeni, da lahko čudovito majico skreirate kar daljavo. A najprej premislite, kakšno velikost potrebujete, kateri tip, barvni odtenek, ne nazadnje tudi material.

Tiskanje majice za dekliščino
Tiskanje majice za dekliščino z napisom “Odhajam … v zakonski stan”

Aplikacija za izdelovanje personaliziranih majic je za uporabo povsem preprosta. V zahtevana polja morate vpisati svoje želje. Še preden gre izbrani tekstil v tisk, vam je na voljo za ogled. Čeprav se vse skupaj sliši izjemno enostavno, vendarle pazite zlasti pri izbiri barv. Nekatere med njimi so namreč na računalniku videti nekoliko drugače kot v živo.

Izbira motiva in napisa na majici

Tiskanje majic postane zlasti zanimivo tedaj, ko izbirate med različnimi motivi ali pa fotografijami, ki bodo krasile oblačilo. Če želite, da je majica res povsem samosvoja, si drznite nanjo natisniti kakšno noro fotografijo, ki se navezuje samo na osebo, ki ji boste tovrstno darilo dali ob izbrani priložnosti.

10+ najbolj kreativnih in smešnih majic doslej

Ne nazadnje ima zelo pomembno vlogo tudi napis. Če boste dali potiskati majice za dekliščine, bo napis na njih najverjetneje drugačen, kot če boste unikatno majico podarili abrahamovcu ali abrahamovki.

Izdelava majice kar tako

In zakaj majice ne bi izdelali še zase? Ker na trgu v zadnjem času morda ne najdete nič kaj zanimivega za človeško oko, lahko s pomočjo omenjene aplikacije majico naredite tudi zase.

V tej kategoriji: