Pri VPS gostovanju nam pripadajo vsi sistemski viri

Gostovanje spletnih strani ali hosting, kot ga imenujejo nekateri, je najem prostora na spletnem strežniku. Ta ima povsem zagotovljeno 24-urno delovanje in tudi nemoten dostop do svetovnega spleta. Pri tem vsaka spletna stran potrebuje domeno (npr. net domeno) oziroma spletni naslov in spletni prostor oziroma gostovanje na strežniku.

Ponudniki, ki hosting ponujajo, svojim strankam ne zagotavljajo samo zanesljivega gostovanja, ampak tudi vrsto brezplačnih dodatkov. Ti so lahko dosegljivi preko uporabniške nadzorne plošče, obenem pa so tudi sestavni del vseh naših paketov gostovanja.

Običajno in VPS gostovanje

Gostovanje ali hosting lahko delimo na običajno ali VPS gostovanje. Pri običajni vrsti gostovanja vse sistemske vire delimo z drugimi naročniki, pri VPS gostovanju pa prav vsi sistemski viri, to so pomnilnik, prostor, moč procesorja ter podobno, pripadajo le nam. Tako imamo lahko sami popoln nadzor nad strežnikom.

VPS hosting Hrvaška

Vemo, da je gostovanje spletne strani možno tudi v tujini. Tako je priljubljeno tudi VPS hosting Hrvaška, ki se tako kot VPS hosting oziroma gostovanje na splošno ponaša s številnimi prednostmi, ki nam jih ponujajo ponudniki takega gostovanja.

VPS hosting Hrvaška

VPS hosting Hrvaška nam ponujajo ponudniki, ki veljajo za moderne in varne podatkovne centre. Omogočajo nam kakovostno obliko gostovanja v tujini, za nas pa lahko skrbi veliko število ljudi, ki imajo na tem področju številne izkušnje in znanja. Ponujena nam je tudi povsem brezplačna, strokovna in prijazna podpora.

Odzivnost in tehnična podpora

Če se bomo odločili za VPS hosting Hrvaška, bomo kaj kmalu opazili, da nam ponudniki nudijo tudi odlično odzivnost strežnikov, obenem pa še visoko stopnjo tehnične podpore. Eden od vzrokov za to je tudi to, da je tudi njim v interesu, da se tako kot mi razširijo na tuje trge. Kljub temu pa moramo vseeno pred tem, preden se odločimo za pravega ponudnika, preveriti, ali je podjetje, ki nam ponuja VPS hosting Hrvaška, varno in ima dodobra zaščitene svoje poslovne prostore pred vdorom tretjih oseb.

Dobro je, da jih že na začetku prosite, da skupaj z njimi sestavite načrt gostovanja, in sicer z določenimi specifikacijami glede kapacitet, strežniške administracije, nadgradenj ter podobno. Prav tako pa je pametno tudi to, da se pozanimamo o akcijah ter popustih za to obliko gostovanja.

Preberite si še naš najnovejši članek, če iščete stanovanje v Maroboru. Ko iščemo po oglasnikih ali spletu »oddam stanovanje Maribor« bomo hitro ugotovili, da imamo na izbiro izjemne lokacije.

Izdelava spletne strani lahko poteka na več različnih platformah, pri tem pa seveda ni vsaka primerna za vse. Preberite si več v naslednjem članku …

V tej kategoriji: