Fakturiranje v oblaku za podjetja

Optimizacija vseh procesov v podjetju nam omogoča, da se osredotočimo na najbolj kritične naloge, ki zahtevajo našo pozornost. Tukaj bi radi predstavili fakturiranje v oblaku, ki nam pospeši izdajanje računov in zmanjša zahtevan čas, ki bi ga temu morali običajno nameniti.

Poleg tega nam tudi omogoča, da so naši podatki zavarovani in vedno na voljo, če smo povezani na internet. To so samo nekatere prednosti, ki nam jih nudi izdelava računov v oblaku.

Izdelava računov kjerkoli

Danes mora vsak podjetnik opravljati svoje dolžnosti tudi izven pisarne. Tako lahko med potovanjem opravljamo pisarniška opravila, čeprav nismo fizično prisotni v pisarni. Izdelava računov kjerkoli nam omogoča, da izdamo vse potrebne dokumente za posel v nekaj trenutkih, neglede na to, kje se nahajamo.

Izdelava računov v oblaku

To pomeni, da lahko na terenu opravimo fakturiranje v oblaku ter uspešno in popolnoma zakonito izdamo in prejemamo račune. Prednost je tudi, da ne potrebujemo imeti dokumentov shranjenih na računalniku, saj tako lahko hitro nastane zmeda.

Brez zamud

Stari načini izdaje računov nam lahko vzamejo, kar nekaj časa. Tako se lahko hitro zatopimo v uredniško delo in ne moremo posvetiti pozornosti drugim nalogam. Klasičen način izdaje računov zahteva delo z pisarniškimi orodji, ki so lahko zamudna, obenem pa jih moramo vedno popravljati za nove stranke. To pomeni, da spreminjamo podatke za vsak izdan dokument na podlagi podatkov stranke.

Fakturiranje v oblaku pa je veliko lažje, saj se ne potrebujemo ukvarjati z pisanjem dokumentov v pisarniških orodjih vedno znova. Omogoča nam, da shranimo vse podatke vseh najbolj uporabljenih storitev in strank v naši lastni virtualni knjižnici. Omogoča nam, da:

  • Shranimo podatke stranke
  • Pregledujemo zgodovino izdanih računov
  • Označujemo račune po ključnih besedah
  • Pregledujemo plačilne pogoje

Tako bomo hitro in lažje našli vse, kar potrebujemo, da uspešno speljemo vsak posel, saj ne potrebujemo brskati po starih dokumentih, da najdemo kar želimo.

Lažja plačila za uspešno poslovanje

Izdelava računov v oblaku je veliko lažja, saj lahko z nekaj kliki uredimo vse potrebno, da sprejmemo ali nakažemo sredstva. Naše stranke bodo tudi lažje plačevale račune, saj to lahko opravijo preko računalnika brez komplikacij. Mi, kot poslovna oseba, pa lahko stranki ponudimo več vrst plačila in ji pustimo prosto izbiro, ki ji najbolj ugaja.

Preberite si še članek o tem kako lahko piši briši nalepke uporabimo za zapiske, miselne vzorce, … Več informacij si lahko preberete s klikom na povezavo.

V tej kategoriji: