Nalepke na katere lahko pišemo

Piši briši nalepke so en izmed najboljših načinov, da ostanemo v koraku z modernimi časi. Z njimi si lahko organiziramo koledarje, mape, družinske načrte in veliko več. Prednost je, da lahko na njih pišemo in jih pobrišemo, kadarkoli in kjerkoli. Namenjene so za starše, kot tudi za otroke in vse ljudi, ki si radi organizirajo stvari z miselnimi vzorci. Po drugi strani pa prinesejo svež prividih igrivosti in kreativnosti v vsak prostor, kjer jih uporabljamo. Poglejmo si, katere so največje prednosti piši briši nalepk in kako nam lahko popestrijo naš vsakdan.

Odlična rešitev za otroško sobo

Naši otroci lahko koristijo piši briši nalepke za steno na veliko načinov. Odlične so za sproščanje kreativne energije. Po drugi strani pa se na njih lahko učijo pisanja abecede in osnov risanja.

Piši briši nalepke

To je poleg lesene igrače odlična igrača, saj spoznajo svoje sposobnosti risanja in pisanja v udobju svoje sobe. Otroci lahko nalepke uporabijo za:

  • Vadbo risanja in pisanje abecede
  • Sproščanja kreativne energije
  • Šolski urnik in urnik za krožke

Praktična uporaba za odrasle

Piši briši nalepke za steno so odličen pripomoček tudi za odrasle. Z njimi lahko na steno napišemo telefonske številke, datume družinskih izletov ter opomnike.

Tako si prihranimo rabo papirja, saj bomo imeli vse zapisano na steni, kjer bomo vse hitro opazili. To je odlično, če smo zelo zaposleni, ali če imamo radi na pregledu vse pomembne informacije.

Take nalepke bodo najbolj pomagale odraslim, ki:

  • Imajo radi na pregled vse pomembne dogodke, ki jih zapišemo
  • Za zapis pomembnih telefonskih številk
  • Imajo družinski načrt in in obveznosti, ki bi radi, da je na vidnem vsem
  • So zaposleni in potrebujejo opomnike, ki jih lahko postavimo na steno

Nalepke za steno v poslovnih prostorih

V poslu lahko uporabimo piši briši nalepke za steno za mnogo stvari. Ena izmed najboljših in praktičnih načinov je, če jih uporabimo za miselne vzorce. Tako lahko ekipa, ki sodeluje na projektu, hitro in učinkovito izmenjuje ideje. To lahko naredimo v prostorih, kjer nimamo table in bi radi uporabili taktiko možganske nevihte. Enako lahko bare in restavracije opremimo z stenskimi nalepkami ter na njih napišemo meni, dnevno akcijo ali druge pomembne informacije.

V poslu je njihova najboljša uporaba, ko:

  • Potrebujemo hitro rešitev za risanje miselnih vzorcev na steno
  • Sodelovanje ekipe pri možganski nevihti
  • Opomniki in naloge, ki bi radi, da so na steni in jih vidijo zaposleni

V tej kategoriji: