Pisarniški stoli zagotovo vplivajo na produktivnost dela

Če je vaše delo predvsem vezano na pisarno, je treba še toliko bolj poskrbeti za kar se da kakovostno in funkcionalno pisarniško opremo. Še posebej pomembni so pisarniški stoli, prav tako čim bolje zasnovana pisarniška miza. Star, obrabljen stol in nestabilna miza vam zagotovo že navsezgodaj zjutraj pobereta nekaj energije, saj sedenje in delo za računalnikom nista prav udobna. V tem primeru je treba čim prej poskrbeti za novo kakovostno opremo.

Nakupovanje pisarniške opreme je v današnjem času precej preprosteje kot nekoč. Nenazadnje si lahko celotno opremo za domačo ali pa službeno pisarno naročite kar po spletu. Na njem lahko najdete odlične ponudnike, ki prisegajo na odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Izbira ustreznega stola za vaš pisarniški prostor

Kakovostno izbrani pisarniški stoli se lahko povsem prilagodijo delovnemu prostoru. Praviloma imajo po naklonu nastavljive naslone ter omogočajo prilagajanje višine sedišča. Slednja pri večini stolov za pisarne znaša med približno 42 in 54 centimetri.

Tudi designerski modeli pisarniških stolov lahko ponujajo visoko udobje med delom

Prav vsak si lahko torej izbere popoln položaj sedenja, in sicer glede na svojo telesno višino. Prav tako tudi glede na svoje navade pa tudi na prostor, ki je na razpolago. A napredni, moderni ter sodobno zasnovani pisarniški stoli zagotavljajo še veliko več kot pa le učinkovito prileganje višine in naslonjala. Pred izbiro takšnega stola je posledično dobro vedeti, kakšna vrsta slednjih nam je sploh na voljo za pisarno.

Najbolje prodajani pisarniški stoli

Preverili smo, katera vrsta se najbolje prodaja. Lahko trdimo, da so klasično zasnovani stoli za pisarno še vedno največji prodajni hit. So preprosti, nadvse praktični in udobni. Pogosto imajo kovinska naslonjala. Odražajo zmes bogatih izkušenj in inovativnih rešitev proizvajalcev ter ponudnikov.

Večina modelov pisarniških stolov je opremljena tudi z naslonjali za roke. To med sedenjem omogoča sprostitev vratu in ramenskega obroča. Klasični je prav tako izjemno dobrodošel v manjših prostorih, hkrati pa je tudi zelo preprost za prestavljanje oziroma premikanje. Po potrebi ga zato lahko zelo hitro prestavite iz svoje pisarne ter za udobno namestitev ponudite gostu.

Posebna vrsta pisarniškega stola

Med pisarniške stole se uvršča tudi direktorski stol, ki velja za prav poseben tip stola na sploh. Takšen stol ima številne dodatne možnosti za nastavitve, zato ponuja dvojno mero udobja. Prepoznamo pa ga po nekoliko višjem naslonu, ki je lahko opremljen tudi z blazinicami za ledveni del ter glavo. Sedišče je ergonomsko zasnovano, naslonjala za roke so mehka in po višini ter dolžini prav tako nastavljiva.

Sicer pa so takšni pisarniški stoli najprimernejši za osebe, ki so višje od 170 centimetrov. Stoli prenašajo težo 130 kilogramov in celo več. In ker so nekoliko večji, se najbolj podajo v večje sobe oziroma v prostornejše pisarne.

V tej kategoriji: