Hibridna dušilka Green Power 600 W

Za vzgojo in rast naših rastlin potrebujemo številne naprave in sredstva. Tudi to nam v veliki meri omogoča, da imajo naše rastline vse potrebne pogoje, da lahko hitreje in tudi bolje uspevajo. Vzgojitelji rastlin večina izdelkov te vrste kupujejo tudi preko spleta, na katerem se nahajajo številne trgovine, ki nam na svojih prodajnih policah ponujajo že prav vse, kar potrebujemo za vrhunsko vzgojo rastlin.

Izdelki, ki so namenjeni, našim rastlinam, se nahajajo v številnih kategorijah. Med njimi so rastlinjaki, zaščitne in tople grede, rastni mediji, sredstva proti škodljivcem in boleznim vseh vrst, ventilatorji, hranila, razsvetljava ter ostala oprema.  

Razsvetljava je ključnega pomena

Mnogi vzgojitelji rastlin nam vedo povedati, kako zelo pomembna je tudi razsvetljava, ki je namenjena rastlinam. Pod to kategorijo se nahajajo številni izdelki. Eden od njih je tudi dušilka Green Power 600 W.

Tovrstna dušilka je primerna za natrijeve in metalhalogene sijalke. Na trgu jo označujejo kot profesionalna ter okolju prijazna dušilka za notranjo uporabo. Izdelana je iz najbolj kakovostnega bakra. Posledično se dušilka Green Power bistveno manj ogreva. Ponaša se z elektronskim vžigalnim sistemom, kar jo uvršča med hibridne dušilke.

Lastnosti dušilke

Na spletnih prodajnih policah trgovine, ki vam ponuja prav vse za vaše rastline, boste lahko prebirali tudi njihove tipične lastnosti. Tudi na podlagi teh se boste zagotovo hitreje odločili za svoj nakup.

Dušilka Green Power velja za popolno enoto za visokotlačne sijalke. Ima LED vklop in je zaščitena s smolo iz poliestra. Opremljena je z vžigno napravo in kondenzatorjem. Največja razdalja med dušilko in svetilko je 16 metrov.

Pred nakupom dušilke Green Power si boste lahko pogledali še, kdo je njen proizvajalec, kateri model kupujete, kakšna je njena moč in električna napetost, frekvenca, električni tok, za kaj je primerna, kakšne so njene dimenzije ter kolikšna je njena teža.

Še drugi izdelki iz kategorije razsvetljava

Seveda je hibridna dušilka Green Power 600 W le eden od mnogih izdelkov, ki se nahajajo pod kategorijo razsvetljava, ki je namenjena našim rastlinam. Pod tovrstno kategorijo boste lahko na hiter ter enostaven način našli še vrsto drugih izdelkov, ki omogočajo vrhunsko svetlobo, ki je namenjena rastlinam.

Zaščitne delovne hlače. Rešitev za tiste, ki jim vedno zmanjka prostora za orodje. Dovolj dodatnih žepov za vse vrste orodja in pripomočkov. Preberite več v naslednjem članku.

Namakalni sistemi – Obdobje, ko je za vzdrževanje rastja na vrtovih v osrednji Sloveniji nujno namakanje, traja dva, največ tri mesece. Preberite več …

LED reflektorji v naši ponudbi delujejo na napetosti 220V in so izdelani iz eloksirane aluminijaste zlitine in kaljenega stekla. Preberi več …

V tej kategoriji: