Dodatki z visoko vsebnostjo cinka povečujejo možnost zanositve

Najbolj kakovostna naravna prehranska dopolnila, ki so namenjena povečevanju plodnosti in zmožnosti zanositve, imajo visoke vsebnosti cinka , folne kisline, vitamina B6 in B12 ter vitamina C. Najboljša naravna prehranska dopolnila za njega in zanjo vsebujejo tudi koencim Q10, izvleček  korenine Mace, vitamin E in D, selen, magnezij in L-arginin.

Le prave kombinacije sestavin bodo poskrbele za učinkovito uravnavanje spolnih in drugih hormonov ter pri tem skrbele za izboljšano odpornost imunskega sistema. Redno jemanje prehranskih dodatkov bo tako moškim kot ženskam pomagalo pri soočanju s težavami pri zanositvi ter zmanjšalo zdravstvene zaplete, ki onemogočajo uspešno zanositev. Visoka vsebnost cinka pa je najbolj pomembna sestavina v naravnih prehranskih dopolnilih, ki spodbujajo plodnost.

Pomemben mineral v prehranskem dopolnilu za njega

Naravna prehranska dopolnila, ki imajo visoko vsebnost cinka so pomembna tudi za moške, saj je ta mineral potreben za izdelavo zunanje plasti in repa sperme. Prav zato predstavlja pomembno sestavino za izboljšanje zdravja semenske tekočine, čeprav je ta mineral že tako organsko prisoten v spermi.

A vendarle, so študije pokazale, da zmanjšanje tega minerala v prehrani postopoma zmanjšuje tudi število semenčic. Zaradi vse bolj opustošene zemeljske prsti, je naša prehrana osiromašena in zato morajo moški jemati ustrezne prehranske dodatke, da bi si zagotovili optimalno raven plodnosti.

Pomemben mineral v prehranskem dopolnilu zanjo

Fertility naravna prehranska dopolnila, ki imajo visoko vsebnost cinka, so za ženske pomembna zato, ker je ta mineral potreben za učinkovit izkoristek reproduktivnih hormonov, kot sta estrogen in progesteron. Sicer pa pomanjkanje tega minerala lahko povzroči spremembe v kromosomih, kar posledično vodi v zmanjšano plodnost in povečano tveganje za spontani splav.

Fertility naravna prehranska dopolnila nemške blagovne znamke Vitanoval bodo z dodanimi sestavinami številnih mineralov in vitaminov poskrbela, da bodo pari toliko zdravi, da bodo novega družinskega člana lahko že kmalu veselo pričakovali.

V tej kategoriji: